Karbon deponering

Hovem har både god erfaring, og ekspertise innen karbon deponering.

Hovem har ekspertisen du trenger

Karbon deponering går hovedsakelig ut på at det injiseres Co2. Dette er både avansert og kompleks, ettersom det kreves mye planlegging for å unngå problemer. Det spesielt vanskelige med å gjennomføre karbon deponering er at om det skulle komme vann inn i brønnen, vil reaksjonen mellom vann og Co2 danne syre. Det er også fare for at det blir sand inne i brønnen under karbon deponering. Dette vil føre til at brønnen blir tett, noe som vil være både tidkrevende og dyrt å fikse. Karbon deponering av brønn krever i bunn og grunn samme sand kontroll som om det skulle vært en vanskelig oljebrønn. Dette er det ikke mange som vet, og det er her kostnadene oppstår. Om det skulle skje slike feil med karbon deponering av en brønn, vil det kunne kreves store reparasjoner og det vil ikke lenger være like gunstig å drifte brønnen.

 

Derfor er det svært viktig at de blir gjort grundig og riktig planlegging i forkant av prosjektet. Hovem vil sørge for riktig valg av metoder og materialer, som vil kunne motstå de brønn betingelser som dannes under karbon
deponering. Med riktig planlegging og valg av materialer og utstyr, vil Hovem sørge for å spare ditt karbon deponering prosjekt for unødvendige kostnader, samt sørge for å opprettholde en god kvalitet. Ta kontakt med Hovem i dag for ditt neste karbon deponering prosjekt.

Kontakt oss